3B yazıcılarla olan deneyimim neredeyse 8 yıl oldu.
101 Hero ile yola başladım, kesinlikle bu yazıcının alınmasını tavsiye etmem. Sözün özü bu yazıcı için ucuz etin yahnisi diyebiliriz.
Ekteki yazıda kısaca kendimden bahsetmiştim
Şu an kullandığım yazıcı Tenlog TL-D3 Pro. IDEX tipi bir yazıcı, açıkçası pek memnun değilim uzun zamandır şahsi mühendislik tasarımlarımı basmak için profesyönel bir yazıcıya geçmeyi planlıyorum. Eğer H2D’nin 2025’in 1. çeyreği
nde çıkacağını bilmeseydim aylar önce X1C yi alıp şimdiye yoluma bakyor olurdum. Neyseki acelem yok ve alabileceğim en iyi BL yazıcısı için arkamı yaslayıp forumdekilerle tartışmaktan çok keyif alıyorum
Bu arada Konyalı’yım. Üniversite eğitimim için Yurt dışındayım, İnşallah mezun olduktan sonra memlektimize döneceğim.
Peki ben de size sormak isterim, ne işle meşgalesiniz.
Bu arada umarım yazıcı ikimizin de isteklerini tatmin eder ve fiyat olarak da üzmesin ki bizlere almak nasip olsun. Eğer alırsanız kesinlikle bana haber verin
- Ekstra ekipmanları ile birlikte (Lazer modülü, AMS 2) 5,000$'ın altında olduğu sürece ben bu yazıcının fiyatını kabul ederim. ama 3,000$ civarı olursa da tadından yenmez.